Artister och underhållningVår utgångspunkt är alltid att leverera kvalitativ underhållning som skapar mervärde för kunden. Tillsammans med era visioner skapar och levererar vi minnesvärda upplevelser. Vi har kreativ höjd och vågar tänka "utanför boxen" för att hitta fram till unika koncept. 
Ibland önskas en barnshow, kanske en trollkarl eller varför inte luftakrobater. Andra gånger är det en konferens som ska lättas upp med en rolig teambuildingsaktivitet. Vilken anledning det än är att ni hittat till Kalasklart så lovar vi att göra vårt yttersta för att överträffa era önskningar. 

CLOWN

Clownerna Knasa, Bizzy och Selma kommer alla från en okänd cirkus i långt-bort-i-stan, och man vet aldrig vad som ska hända när de dyker upp. Blir det en sång, ett trolleri eller bara knaserier? Det enda som är säkert är att det blir garanterat roligt.
a4a6915d-5420-4905-b5e0-1c8c39f29fddjpg

JULKVARTETTEN

Så fort julkvartetten dyker upp infinner sig en julstämning. Med vacker stämsång och färgglada kostymer sjunger de klassiska julsånger och carols. Det passar såklart även både till gallerian som till företagseventet. Kanske ska ni ha julmingel för era kunder och vill ha a capella sång istället för en spellista eller är det julklappsshopping på gång. Vi har för tredje året i rad fått förtroendet att sjunga hos en av våra favoritkunder på Åhléns City i Stockholm på deras julevents.

24b2f0d3-8ddd-45f3-9293-14709c09a4e3jpg

QUIZ

Universell underhållningsform, vilket är fantastiskt! Folk gillar frågesport och tävling. Det här formatet möjliggör tävling sittande, med noll ansträngning, plus att man kan äta och dricka samtidigt. Vinnarskalle? Frågesport passar alla tillfällen. Musik, sport, gamla kungar eller knyppling. Oavsett vilket ämne som är ditt favoritämne gäller det att vinna eller försvinna. Vi kan självklart anpassa frågorna efter et företag eller så kör vi en retroquiz och frågar om alltifrån Spice girls till Zlatan. Det är dax att gnugga geniknölarna och bilda lag.

En quiz passar som avbrott på konferensen, efter middagen eller direkt på morgonfikat. 


Musicquiz

Man kan ju  ställa frågor och lyssna på en spellista. Sen kan man höja ribban och låta våra karismatiska artister köra live. Antingen med en sångare eller ett helt band. Vem är bra på intron? Kan du dansen? Det här är en garanterad stämningshöjare! 
KONFERENCIER

För att få till det lilla extra kan det ibland vara bra med en rutinerad konferencier som med säker hand leder programmet under eventet. Våra artister har mångårig erfarenhet från stora events, prisutdelningar, konserter och galor både på land och på kryssningsfartyg, inte bara i Sverige utan även utomlands. Kanske ska ni anordna en lansering, ha en modevisning eller artistframträdande. Hör av er så pratar vi vidare om just era behov och visioner.

f1538e78-2173-46b4-a3f7-5e540c9df825jpg


DJ

Med pumpande beats fixar våra DJ's till den rätta stämningen. Lounge, club eller retrodisco vem vet vad som faller i smaken. Klart är i alla fall att det är hög tid att leta fram dansskorna och movesen för att vara kung eller drottning på dansgolvet. Våra DJ's är flitigt anlitade både till företagsfester, på kryssningsfartyg och galor.

d71d411a-607f-4c26-b54f-21769794aed2jpg


TROLLKARL

Mingeltrolleri eller show? Nåt man i alla fall vet är att när en trollkarl är i närheten så gäller det att hålla i värdesakerna. Risken är annars att man aldrig vart de tar vägen eller vad det förvandlas till. Showerna finns både till stora som små.


d15dab8c-bb2c-4d3e-9fbd-0963724f1c15jpg